Generell informasjon:

Alle produktene i kolleksjonen er spesiallaget til Svalbard Turn, og finnes ikke på lager. Det er dessverre ingen bytterett, da hvert plagg spesiallages. Det vil ikke være mulig å komme med etterbestillinger etter bestillingsfristen (08.09.2019) om man ønsker varer forsendelse (uke 43). Men det vil regelmessig åpnes en nettbutikk som gjør at man kan bestille klær et par ganger i året.


Dersom du ikke har mulighet til å prøve tøyet eller er usikker på størrelsen, så bruk størrelsesguiden du finner inne på hvert enkelt produkt, eller så har vi også samlet dem her for deg.

Vær oppmerksom på at du skal få en ordrebekreftelse på mail når bestillingen er gjennomført. Dersom du ikke mottar en ordrebekreftelse etter at du har gjennomført kjøp har ordren ikke blitt registrert og vi ber om at du tar kontakt med Trimtex.

Betaling/levering:

Varene leveres individuelt pakket i samlet forsendelse til Svalbardhallen. Varene faktureres via klubben, og det tilkommer en pakkekostnad på kr 40 pr ordre. Du betaler for varene du har bestilt når du henter de på kontoret til Svalbard Turn (vi har bankterminal).

Lurer du på noe omkring produkt eller handelen, så ta gjerne kontakt med oss på info@trimtex.no

Hvordan går jeg frem for å bestille Svalbard Turn sitt klubbtøy?

1.    Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/svalbard-turn/

2.    Før du kan starte å bestille må du registrere deg.

3.    Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.

4.    Tast inn svalbardturn i «teamkode for innmelding» og logg inn.

5.    Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

OBS! Nettbutikken stenger 08/09 med forventet levering i uke 43.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.